Bouwbedrijf Tadema Groningen bouwt al sinds 1992 in Noord-Nederland. Wij zijn een vakkundig bouwbedrijf met verstand van (ver)bouwen, onderhoud en renovatie. Met onze uitgebreide kennis over aardbevingsbestendig (ver)bouwen, energiebesparende maatregelen en het bijbehorende projectmanagement bouwen we elke dag weer met een vakbekwaam team vol enthousiasme voor onze opdrachtgevers.

Wij werken samen met elkaar en samen met u. Elk project is voor ons een uitdaging die we met beide (werk)handen aanpakken. Van particuliere verbouwing of onderhoudsverzoek tot aan de gehele coƶrdinatie van seriematige projecten. Bouwbedrijf Tadema adviseert en ondersteunt u in elk fase van het project. We staan voor u klaar met onze kennis en vakmensen. We laten elke verbouwing, renovatie en nieuwbouw zo snel en planmatig mogelijk verlopen.

Project Image

Vakbekwame medewerkers

Content Image Content Image

Onze medewerkers zijn vakmensen en we leiden de jeugd (vaklieden van de toekomst) al van jongs af aan op tot vakmensen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben een grote kennis rondom (ver)bouwen, onderhoud en renovatie. Wij volgen regelmatig cursussen omtrent het herstellen van aardbevingsschade en het versterken van woningen in aardbevingsgebieden. Daarnaast zijn wij op de hoogte van innovaties m.b.t. energiebesparende maatregelen. Zo bouwen en werken wij aan vastgoed van de toekomst.

Wat wij doen

Wij bouwen, verbouwen en renoveren:

 Woningen voor woningcoƶperaties

Bedrijfs- en kantoorpanden

 Particuliere woningen

 Overheidsgebouwen

Industrie

Scholen

Zorginstellingen

 Recreatiewoningen

 Kunstwerken