Bouwbedrijf Tadema bouwt energiezuinige of gasloze woningen en bedrijfspanden en verbetert bestaand vastgoed voor de toekomst. Fossiele brandstoffen raken steeds verder op en zullen als gevolg daarvan stijgen in prijs. Daarnaast wordt de energetische status van vastgoed steeds belangrijker. Zo moeten vanaf 2030 alle kantoorpanden voorzien zijn van energielabel A. Om dit te realiseren is energiebesparend (ver)bouwen een noodzaak.


Subsidie en financiering energiebesparende maatregelen

Omdat we met z’n allen op deze aarde leven en het van belang is dat we zo energiezuinig mogelijk bouwen zijn er allerlei financierings- en subsidiemogelijkheden. We kunnen uw woning of pand onderwerpen aan een relatief eenvoudige check om te bepalen of er mogelijkheden zijn voor energiebesparing. Daarnaast hebben we de juiste contacten omtrent de subsidies en financieringen.


Uitvoering energiebesparende maatregelen

Bouwebedrijf Tadema realiseert al lange tijd energiezuinige woningen en panden. We werken samen met gecertificeerde partners om een duurzame oplossing te realiseren. Ons gehele team staat, met alle actuele kennis omtrent energiezuinig bouwen, voor u klaar. We begeleiden u vanaf de eerste stap en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Het optimale resultaat is een goed geïsoleerde woning of pand met een energiezuinige installatie, die nog jarenlang mee kan.

Kiezen voor een duurzame oplossing loont niet alleen voor uzelf, maar ook voor de wereld om u heen. Bij Tadema kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden omtrent energiebesparing. Dit kan voor een woning of pand alleen, maar ook voor collectieven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kijk in ons portfolio voor onze projecten rondom energiebesparing en download links onze algemene brochure.BEKIJK PORTFOLIO CONTACT OPNEMEN