Het verbouwen van woningen en panden is één van onze specialismen. Voor elke verbouwing realiseren wij een planning op maat en werken wij samen met een compleet team om de woning(en) of het pand naar uw wensen te verbouwen. We verbouwen woningen voor particulieren, woningcoöperaties en private investeerders. Ook verbouwen wij bedrijfspanden. Wilt u de ruimtes in een pand anders indelen, maar weet u niet precies hoe? Voor elke verbouwing leveren wij maatwerk.

Wij denken met u mee

Met ons team werken wij er aan om de verbouwing zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij snappen als geen ander dat een verbouwing vervelend kan zijn en overlast veroorzaakt. U kunt immers geen gebruik maken van de ruimte(s) en er zullen andere vormen van overlast zijn. We denken altijd met u mee en proberen de overlast tot een minimum te beperken. 

Mileu

Tijdens een verbouwing zorgen wij voor zo min mogelijk milieubelasting: Materialen die hergebruikt kunnen worden, hergebruiken we of we kopen geoogste materialen in; Het circulaire bouwen. Afval wordt gescheiden en waar mogelijk gebruiken we duurzame materialen. Een verbouwing is een ideaal moment om uw woning of pand te isoleren en we denken daarin graag met u mee. Tadema verbouwt al jaren woningen, bedrijfspanden en overheidsinstellingen. Kijk in ons portfolio naar gerealiseerde verbouwingen. BEKIJK PORTFOLIO CONTACT OPNEMEN