Aardbevingen komen helaas voor in onze noordelijke provincies en kunnen een hoop vervelende gevolgen hebben. Veel huizen zijn al beschadigd en de angst dat deze beschadigingen zich verder uitbreiden wordt alleen maar groter. Al jaren hebben wij ervaring in het herstellen van aardbevingsschade en het bouwen van aardbevingsbestendige woningen en panden.

Aardbevingsbestendig (ver)bouwen

Het is van belang om de woningen in de noordelijke provincies zo aardbevingsbestendig mogelijk te bouwen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken omtrent het versterken van woningen in het aardbevingsgebied. Het versterken van de woningen doen wij niet alleen. Samen met u, een architect, de constructeur en onze bouwpartners bepalen wij de juiste versterkingsmethode en een passend ontwerp.

We staan voor u klaar

Tijdens het proces hebben wij nauw contact met de NCG (Nationaal Coördinator Groningen) en ontzorgen we u gedurende het gehele traject. We staan voor u klaar zodat u snel een antwoord kunt krijgen op uw vragen. We kunnen u, wanneer dit nodig is, zelfs helpen met het vinden of realiseren van tijdelijke woonruimte.

Bij het versterken van woningen proberen we altijd te zoeken naar de juiste balans tussen de versterkingswerkzaamheden, de specifieke bewonerswensen en energetische maatregelen. Zo realiseren wij niet alleen een aardbevingsbestendige woning, maar ook een toekomstbestendige energiezuinige woning waar u weer veilig, prettig en comfortabel kunt wonen.

Aardbevingsschade

Heeft u schade aan uw woning en bent u in het bezig van een schaderapport, dan helpen we u graag met het oplossen van deze schade. Wij kijken dan samen met u hoe we de schade naar uw wens kunnen verhelpen. Een van onze medewerkers komt bij u langs en kijkt hoe de schade kan worden herstelt. U ontvangt van ons een realistische planning en tijdens het proces blijven we altijd voor u bereikbaar.

Komt uw woning of pand in aanmerking voor versterking of heeft u aardbevingsschade? Neem hieronder dan vrijblijvend contact met ons en download links onze brochure met betrekking tot aardbevingsbestendig bouwen.BEKIJK PORTFOLIO CONTACT OPNEMEN