Wanneer een pand of woning niet meer voldoet aan de eisen van de huidige tijd, bijvoorbeeld de brandveiligheid, duurzaamheid of functie voldoet niet meer, is een renovatie van het gebouw noodzakelijk. Met ons enthousiaste bouwteam staat bouwbedrijf Tadema voor u klaar om uw woning of pand te renoveren. Wij zorgen ervoor dat het pand weer voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.


Wanneer is een renovatie noodzakelijk?

Door de leeftijd of functiewijziging van een woning of een pand kan een renovatie nodig zijn. Gebouwen moeten tegenwoordig tevens aan verschillende strengere wettelijke eisen voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw pand hieraan aan kan voldoen. Dit doen wij onder andere voor woningcoöperaties, maar ook voor bedrijven en particulieren. Wanneer uw pand niet maar bij uw bedrijf past is een verhuizing niet altijd noodzakelijk. Met een renovatie in combinatie met een wijziging van indeling zorgen wij dat het pand weer bij u past.

Duurzaam renoveren

Met de strenger wordende energetische en milieu-eisen en de oplopende kosten van fossiele brandstoffen is een renovatie een duurzame oplossing om de toekomstbestendigheid van een gebouw te kunnen waarborgen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen die voldoen aan alle wetgevingen. Door gebruik te maken van duurzame materialen realiseren wij woningen bedrijfspanden die weer voor langere tijd meegaan.

Bouwbegeleiding

Met ons bouwteam zorgen wij voor de complete bouwbegeleiding van A tot Z. Voorafgaand aan het traject nemen we de planning met u door en ook tijdens renovatieswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Wij werken betrokken met alle partijen samen en ontzorgen onze klanten op elke mogelijke en gewenste manier.

Tadema renoveert al jaren woningen, bedrijfspanden en overheidsinstellingen. Kijk in ons portfolio naar gerealiseerde renovaties.BEKIJK PORTFOLIO CONTACT OPNEMEN