Wilt u uw eigen droomhuis of bedrijfspand realiseren en zoekt u een aannemer die u begeleidt in het gehele proces? Bouwbedrijf Tadema realiseert al jaren diverse nieuwbouw woningen, bedrijfspanden en samenkomstgebouwen voor particulieren, woningcoöperaties en het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een nieuwbouwhuis, sociale huurwoningen of een multifunctioneel dorpshuis of bedrijfspand, wij realiseren dit graag voor onze klanten. 


Begeleiding van A tot Z

Een nieuwbouwproject is een enorme uitdaging, waar wij u graag bij begeleiden. Ons bouwteam begeleidt u voor, tijdens en na het bouwen van de woning of het pand. Van de eerste tekeningen tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht en de nazorg. Wij hebben een groot netwerk en helpen u met al uw (bouwkundige) vragen. Tijdens het proces staat er altijd een projectbegeleider voor u klaar.


Bouwen voor de toekomst

Een nieuw pand moet voldoen aan verschillende wet- en regelgevingen. Wij verzekeren u dat de woning of het pand toekomstbestendig is en vanzelfsprekend bouwen we tegenwoordig gasloos en hebben we specifieke aandacht voor de luchtdichheid van het nieuwbouwproject. We bouwen met aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. Bij het ontwerpen van nieuwbouw kijken we samen met de opdrachtgever naar de mogelijkheid om duurzame en/of circulaire materialen toe te passen. Waar mogelijk passen we hergebruikte materialen toe of monteren we materialen die in de toekomst kunnen worden hergebruikt.

Bekijk in ons portfolio de nieuwbouw-projecten.BEKIJK PORTFOLIO CONTACT OPNEMEN